Hei Ihana sinä!

Jos olet valmis menemään kohti omia tavoitteitasi, henkilökohtaista vapautta, oivalluksia itsestäsi, ja haluat saada vahvan itseluottamuksen

Olet oikeassa paikassa

Ei enää muiden jalkoihin jäämistä, epäonnistumista, epäröintiä ja muiden ehdoilla tekemistä – Nyt loistat sinä!

Näistä syistä toimivaksi testattu prosessimme toimii

💎 Ymmärryksesi itsestäisi ja vahvuuksistasi kasvaa

Tärkeimpiä asioita itsestä oppimisessa on oivaltaa millä tavalla juuri sinulle on ominaista ajatella, toimia ja reagoida eri tilanteissa sekä kokea ympärilläsi tapahtuvat asiat. Tärkeä kriteeri sinun onnistumisessa on ymmärtää itseään sillä tasolla, jonne yksin on melkein mahdoton löytää. Kun ymmärrys itsestäsi kasvaa, ja saat konkreettisia keinoja haastaviin tilanteisiin, sinun itsetunto kasvaa ja luottamus itseen kasvaa. Kanssamme olet täydellisen luottamuksen ympyrässä, jossa käsittelemämme asiat pysyvät salaisina. Voit olla ylpeä itsestäsi, kokemuksistasi, ja saavutuksistasi. Voit turvallisesti löytää uusia ulottuvuuksia ja mahdollisuuksia.


💎 Keskittyminen konkreettisiin tekoihin

Opit löytämään ja tunnistamaan uusia asioita itsestäsi prosessin aikana. Saat konkreettisia työkaluja, joiden avulla saat selkeitä muutoksia aikaan. Uskallat ottaa askelia kohti omia tavoitteita ja toiveita. Sinulle selkeytyy mitä tulee tehdä, jotta pääset lähemmäs sitä versiota sinusta josta olet aina unelmoinut.


💎 Kumppani ja tuki matkallasi

Olet ehkä ennen tottunut tekemään asiat yksin tai ajatellut, että avun pyytäminen on häpeällistä. Elämässäsi tapahtuu kokoajan uusia käänteitä ja koet olevasi hukassa tai saatat kokea elämäsi junnaavan paikoillaan. Asiakkaidemme mielestä tuki tässä prosessissa on erityisen tärkeää. Meidän ei tarvitse aina tehdä kaikkea yksin. Tulet tarvitsemaan reflektointia, oivalluksia, näkökulmia, fokusta ja rehellistä keskustelua. Meillä tehdään töitä täysin luottamuksellisesti. Luomme tilan, jossa on turvallinen olla, jossa ei koskaan tuomita. Meidän työkaluilla oikea ja pitkäaikainen muutos on mahdollista. Ei enää epäonnistumisia tai yksin rämpimistä omien ajatusten ja tuntemusten kanssa.


💎 Sinun mahdollisuudet

Tulet huomaamaan miten paljon sinulla on mahdollisuuksia tässä maailmassa, joita et osannut kuvitella sinulle mahdollisiksi. Kehittynyt itsetuntemuksesi ja itsevarmuutesi ohjaa sinua tulevaisuuden tapahtumissa. Sinulla on keinoja päästä haasteista yli ja ymmärrystä omista toimintatavoista ja tavastasi ajatella eri tilanteissa. Lisääntynyt ymmärryksesi itsestäsi avaa sinulle uusia ovia ja oma onnellisuus kasvaa kuin huomaamatta.

Meidän missiomme on simppeli

♥️

♥️

♥️

♥️

♥️

♥️

Rohkeiden naisten seikkailut

Testiryhmä (29 € /hlö)

Valmennusohjelma rohkea nainen

Kesto: 3 kuukautta

Hinta 3000 €

(Helmikuu 1500 €)

Valmennusohjelma rohkea nainen

Kesto: 6 kuukautta

Kerromme mielellämme lisää

Contact Form Demo (#4)

Tervetuloa menestymään!

Meillä on todistetusti toimivat ja testatut menetelmät jo 27 vuoden kokemuksella!

Hei johtaja, yrittäjä tai myynninammattilainen :

Haluatko lisää itsevarmuutta?

Haluatko kasvattaa myyntejäsi?

Haluatko oppia johtamaan innostamalla? 

Haluatko kunnianhimoisen tiimin, joka tekee tulosta?

Haluatko oppia tavoitteellisemman tekemisen salat? 

Me opetamme sinulle -Johtajuuden kulmakivet – valmennuksessa käytännönläheisesti ja tekemisen kautta eri menetelmiä, jotta pääset toivomaasi lopputulokseen. Ja vielä niin, että se maksaa takaisin valmennuksen hinnan jopa kuukaudessa jos otat oppisi päivittäiseen käyttöön?

Intensiivivalmennus 3pv

Valmennus kestää 3 päivää ja on 8h per päivä

Hinta 2400€ + alv

Tulossa pian

Premium valmennus 10 vk

Valmennus kestää 10 viikkoa ja valmennuksia on kerran viikossa. Yksi valmennuskerta kestää 2.5h

Hinta 2200€ + alv

Premium valmennus 5 vk

Valmennus kestää 5 viikkoa ja valmennuksia on kahdesti viikossa. Yksi valmennuskerta kestää 2.5h

Hinta 2200€ + alv

Missiomme on auttaa sinua kasvattamaan itsevarmuutta, johtajuustaitoja, vuorovaikutustaitoja, yhteistyötaitoja ja esiintymistä, jotta menestyt.

Jo yli 2500 tyytyväistä asiakasta

Onko teillä joitakin seuraavista haasteista?

Eikö myynti kulje?

Eikö asiakas vakuutu?

Jännittääkö esiintyminen?

Eikö suorituksen johtaminen onnistu?

Puuttuuko teiltä saavutusmotivaatio?

Etkö osaa käyttää toisten resursseja hyödyksesi?

Etkö pääse tavoitteisiin? Tai puuttuuko tekemisestä tavoitteellisuus?

Meillä on ratkaisu

Meidän premium -Johtajuuden kulmakivet- valmennus on auttanut asiakkaita menestyksekkäästi jo 27 vuotta. Valmennuksen rakentaja Irja, toimi Dale Carnegien lisensoituna valmentajana vuosia, jonka jälkeen rakensi tämän valmennuksen käyttäen samantyylisiä menetelmiä joilla tulokset on taattuja.

Avullamme opit johtamaan omaa tai tiimisi tekemistä, kommunikoimaan taitavasti, innostamaan, esiintymään vakuuttavasti ja käyttämään yrityksen kaikkia resursseja hyödyksesi. Opetamme sinulle taidot, joita voit käyttää tuloksellisempaan myyntiin, tai henkilökuntasi tukemiseen myynnissä ja kehityksessä.

Vahvistamme tehokkain menetelmin johtajuus-, vuorovaikutus- itsetuntemus- ja yhteistyötaitojasi. Pääset loistamaan omassa ammatissasi tai elämässäsi.

Jotta valmennus olisi mahdollisimman tehokas on tärkeää, että valmennus tapahtuu kasvotusten ja ryhmässä, koska yksin et opi reflektoimaan, kommunikoimaan taitavasti, esiintymään vakuuttavasti, johtamaan itseäsi tai muita. Ryhmässä opit nämä taidot. Ryhmältä saat tukea ja kannustusta. Me uskomme vahvasti tekemiseen tiedon antamisen sijaan.

Näistä syistä meidät kannattaa valita

  1. Todistetusti toimivat ja testatut menetelmät ja tuhannet tyytyväiset asiakkaat. Pohjautuu saman tyylisiin tekniikoihin kuin Dale Carnegien legendaariset koulutukset.
  2. Pitkäkestoinen f2f ryhmävalmennus takaa pysyvät tulokset.
  3. Avullamme löydät, kehität ja opit käyttämään piileviä taitojasi ja voimavarojasi omaan menestykseesi.
  4. Kaikkea opittua voi soveltaa käytännössä omaan arkeen ja omaan työympäristöön.

Mitä mieltä asiakkaamme ovat?

Pirjo Kemppi-Virtanen, Toimitusjohtaja- Genpro Solutions

Valmennukseen osallistuminen oli hyödyllistä. Saimme hyvät ohjeet tehdäksemme tavoitteet omalle toiminnallemme. Muutimme ja testasimme tietoisesti omaa tekemistämme omassa arjessamme.

Lue Tarina

Maija Kokkonen, Talouspäällikkö – Rakennusliike Asko Kokkonen Oy

Ensin sain Johtajuuden kulmakivet – valmennuksesta paljon apua omaan johtamistyöhön. Sain uusia työkaluja esim. asiakkaiden kanssa käytäviin neuvotteluihin, kuin tavalliseen esihenkilötyöskentelyynkin.

Lue Tarina

Kiinnostuitko? Toimi näin

Yhteydenottolomake

Contact Form Demo (#4)