Brave Women Patikoinnit

29.00 sis. alv

Lue lisätiedot alta ja varaa paikkasi valitsemalla sinulle sopiva retki.

Category:

Kuvaus

Kytäjä 25.5. Niittulahdenkierros 10,4km. Kesto noin 4h.

Nauti luonnon rauhasta ja hiljaisuudesta. Kävelyn aikana keskitymme olemaan läsnä hetkessä ja kuuntelemaan ympäröivän luonnon ääniä. Nuotiolla ja pysähdyksillä avaamme keskustelua.

Parkkipaikan ja tapaamispaikan osoite: Kytäjäntie 625 (Jaanankallio). Tavataan parkkipaikalla klo 10. Elina on ottamassa teitä vastaan.

Nuuksio 8.6. Haukankierros 3,7km. Kesto noin 3h.

Ei teemaa. Nautitaan yhdessä luonnon rauhasta ja kauneudesta. Keskustelemme rennosti ja pysähdymme nuotiopaikalle nauttimaan skumpasta ja vaahtokarkeista.

Brave Women Finlandin ohjatut luontoretket tarjoavat sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä irti arjen kiireistä ja antaa mielen levätä luonnon rauhassa. Nämä retket ovat suunniteltu erityisesti voimaannuttamaan sinua ja tarjoamaan mahdollisuuden hitaaseen sekä rentouttavaan yhdessäoloon luonnossa.

Parkkipaikan ja tapaamispaikan osoite: Haukkalammentie 32. Iso parkkipaikka vasemmalla. Tavataan parkkipaikalla klo 10. Elina on ottamassa teitä vastaan.

Mitä voit odottaa retkeltämme?

  • Rentouttava tunnelma: Jokainen retki sisältää leppoisia hetkiä nuotion äärellä, missä voit nauttia lämpimästä tunnelmasta, paistaa vaahtokarkkeja ja kilistellä skumppalaseja. Tämä luo ihanteelliset olosuhteet rentoutumiselle ja mielenrauhan löytämiselle.
  • Kaikille sopiva: Retket on suunniteltu niin, että ne eivät ole fyysisesti rasittavia. Ne sopivat kaikille riippumatta kuntoilutasosta. Tavoitteenamme on, että jokainen osallistuja voi kokea luonnon rauhoittavan vaikutuksen, irrottautua hetkeksi arjen hektisyydestä ja löytää uutta energiaa.
  • Yhteisöllisyys ja tuki: Retkillä on aina tilaa avoimelle keskustelulle ja kokemusten jakamiselle. Tämä vahvistaa yhteisöllisyyden tunnetta ja tarjoaa tukea samanhenkisiltä naisilta. Kokemusten jakaminen auttaa sinua löytämään uusia näkökulmia ja voimaantumaan yhdessä muiden kanssa.

Hyödyt sinulle: Osallistumalla luontoretkillemme saat tilaisuuden paitsi rentoutua ja nauttia luonnosta, myös vahvistaa henkistä hyvinvointiasi. Nämä kokemukset auttavat sinua palaamaan arkeen uudistuneena ja täynnä energiaa, valmiina kohtaamaan elämän haasteet uusin voimin

Ota mukaan: Hyvät kengät, säänmukaiset varustukset, vesipullo, pientä evästä. Brave women tuo vaahtokarkit, skumpat ja ensiapulaukun.

TÄRKEÄÄ: 

Osallistumalla Brave Women Finlandin järjestämille luontoretkille hyväksyt seuraavat ehdot ja vakuutat ymmärtäväsi niihin liittyvät riskit:

Ymmärrys ja hyväksyntä riskistä: Tunnustan, että luontoretkiin liittyy riskejä, jotka voivat johtaa fyysiseen vammaan, tapaturmaan tai erittäin harvinaisissa tapauksissa kuolemaan. Hyväksyn ja ymmärrän nämä riskit vapaaehtoisesti ja otan täyden henkilökohtaisen vastuun kaikista seurauksista.

Henkilökohtainen vastuu: Vahvistan olevani fyysisesti kykenevä osallistumaan tällaiseen toimintaan ja sitoudun noudattamaan kaikkia turvallisuusohjeita ja -suosituksia. Ymmärrän, että on minun vastuullani arvioida oma kykyni osallistua turvallisesti luontoretkelle ja ryhtyä toimenpiteisiin oman turvallisuuteni varmistamiseksi.

Vapautus ja Luopuminen Oikeuksista: Vapautan Brave Women Finlandin, sen johtajat, työntekijät, vapaaehtoiset ja kaikki muut retken järjestämisessä mukana olevat tahot vastuusta kaikista vammoista, vahingoista, menetyksistä tai vaatimuksista, jotka saattavat aiheutua luontoretkelle osallistumisesta.

Vakuutus ja terveydentila: Suosittelen, että kaikilla osallistujilla on voimassa oleva tapaturmavakuutus, joka kattaa mahdolliset onnettomuudet tai vahingot luontoretkellä. On osallistujan vastuulla ilmoittaa retken vetäjille etukäteen mahdollisista terveydentilaansa liittyvistä seikoista, jotka voivat vaikuttaa hänen kykyynsä osallistua turvallisesti retkelle.

Soveltuva laki: Tämä vastuuvapauslauseke on laadittu Suomen lakien mukaisesti, ja kaikki tästä sopimuksesta johtuvat mahdolliset erimielisyydet ratkaistaan Suomen lakien mukaan.

Osallistumalla luontoretkelle vahvistan, että olen lukenut tämän vastuuvapauslausekkeen, ymmärtänyt sen sisällön ja hyväksynyt sen ehdot vapaaehtoisesti ja ilman pakkoa. Tämä vastuuvapauslauseke on voimassa osallistumispäivämäärästä eteenpäin ja kattaa kaikki Brave Women Finlandin järjestämät luontoretket.

Lisätiedot

Valitse ja osta

Kytäjä 25.5., Nuuksio 8.6.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Brave Women Patikoinnit”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *